
Malzemeler:
500 gr. taze fasülye
250 gr. kuşbaşı et
1 adet kuru soğan
2-3 adet domates
1/2 çay bardağı zeytinyağı
tuz, toz biber
1 tatlı kaşığı salça
1 su bardağı kaynar su
Hazırlanışı:
- Etleri tencereye koyun ve suyunu çekinceye kadar pişirin.
- Fasülyeleri ayıklayın, soğanları yemeklik olarak doğrayın, domatesleri küp küp kesin.
- Pişmiş olan etlerin üzerine önce soğanları, daha sonra su ve salça hariç tüm malzemeyi ekleyin. Karışımı 20-25 dakika kadar ara ara karıştırarak kavurun.
- Kavurduğumuz malzemenin üzerine salçayı ve suyu ekleyerek fasülyeler yumuşayıncayıncaya kadar kısık ateşte pişirin.
- Yanında pirinç pilavı ile sıcak olark servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder