VINAIGRETTE SOSLU MANTAR

Malzemeler:

300 gr. mantar
6-8 adet arpacık soğan
1 çorba kaşığı zeytinyağı
½ çorba kaşığı tereyağı
2 çorba kaşığı balsamik sirke
½ su bardağı su
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
tuz, karabiber
Hazırlanışı:
  1. Mantarları ve soğanları halka halka doğrayın.
  2. Bir tavada kızdırdığınız tereyağ, zeytinyağı karışımda mantar ve soğanları soteleyin. Sirke ve suyu ekleyerek kıvamlı bir hale gelene kadar ara karıştırarak pişirin. 
  3. Son olarak tuz, karabiber ve maydanozu ekleyin.
  4. Sıcak olarak yemeklerin yanında servis edebilirsiniz. 

1 yorum:

mutfak manzaraları dedi ki...

Lezzetini çok merak ettim ilk fırsatta yapacağım ellerine sağlık..