
Malzemeler:
4-5 adet kabak
150 gr. kaşar peyniri
2 adet taze soğan
1 çorba kaşığı zeytinyağı
2 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
1 çorba kaşığı kıyılmış taze fesleğen
200 gr. labne peyniri
1 adet yumurta sarısı
tuz
Hazırlanışı:
- Kabakları uzunlamasına ikiye bölerek içlerini bir kaşık yardımıyla boşaltın.
- Kabak içlerini rendeleyin ve kıyılmış soğan, maydanoz, fesleğenle karıştırın. Karışıma rendelenmiş kaşar peynirini ekleyin. Daha sonra labne, yumurta sarısı, zeytinyağı ve tuzu ekleyip karıştırın.
- Hazırladığınız harcı kabakların içine doldurarak 180 derecede 15 dakika kadar pişirin. (Üzerleri kızarıncaya kadar.)
- Sıcak servis edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder