2 adet portakal
1 paket ( 100 gr.) füme somon
7-8 dal marul
7-8 dal lolorosso
1 adet salatalık
2 yemek kaşığı zeytinyağı
ceviz, kuru üzüm
tuz, karabiber
Hazırlanışı:
- Yeşillikleri iyice yıkayıp doğrayın. Salatalığı doğrayın. Somonları parçalara ayırın. Portakalın birini dilinleyin.
- Diğer portakalın suyunu sıkın. Tuz, karabiber ve zeytinyağı ve portakal suyunu karıştırın.
- Yeşillikler, salatalık, portakal, ceviz ve kuru üzümü geniş bir kapta karıştırın. Üzerine hazırladığınız sosu dökün ve karıştırarak iyice yedirin.
- Salatanın üzerine somonları ekleyin.
- Rendelenmiş parmesan peyniri ile servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder