100 gr. dondurulmuş yengeç (yerine Red Tiger Surimi de kullanabilirsiniz.)
1adet kırmızı biber
1 adet iceberg marul
4 adet kiraz domates
5 adet kornişon turşu
yarım demet maydanoz
yarım demet roka
2 çorba kaşığı zeytinyağı
1 limonun suyu
1 tatlı kaşığı hardal
1 tatlı kaşığı ançüez
1 tatlı kaşığı bal
1 çay kaşığı sirke
tuz
Hazırlanışı:
- Sebzeleri temizleyin. Roka, maydanoz ve marulu doğrayın. Salatalık, turşu, biber ve yengeçleri ince şeritler halinde doğrayın.
- Bir kapta limon suyu, ançüez, hardal, bal, tuz ve zeytinyağını karıştırarak salata sosunu karıştırın.
- Sosu ve tüm malzemeyi derin bir kapta karıştırın. Salatanızı kiraz domatesler ile süsleyin.
- Dilerseniz dereotu ile süsleyerek servis edebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder