2 yemek kaşığı balzamik sirke
4 tavuk göğsü fileto
2 şeftali
100gr körpe ıspanak
1 avuç fesleğen yaprağı
4 tavuk göğsü fileto
2 şeftali
100gr körpe ıspanak
1 avuç fesleğen yaprağı
Hazırlanışı:
- Fırını ızgara ayarına getirin ve fırın teline folyo serin. 1 yemek kaşığı sirkeyi 1 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber ile karıştırın. Etleri bu sosa bulayın. Tek sıra olacak şekilde folyonun üzerine dizip her iki tarafını 10-12 dakika pişirin.
- Şeftalileri dilimleyin. Körpe ıspanakları servis tabağına yayın. Etleri şeftalilerle beraber ıspanak yapraklarının üzerine serpiştirin. Üzerine fesleğenin yarısını serpin. Kalan fesleğini, kalan sirke, 2 yemek kaşığı zeytinyağı, tuz ve karabiber ile karıştırıp salatanın üzerine gezdirin.
- Üzerini fesleğen yaprağı ile süsleyerek servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder