500 gr. somon
Yarım kutu Pınar Beyaz
2,5 diş sarımsak
1 yemek kaşığı zeytinyağı
30 gr. ekmek kırıntısı
2 limonun kabuğu
30 gr. taze kaşar
maydanoz, tuz, karabiber
Hazırlanışı:
- Sarımsağı ezin, beyaz peynir ve zeytinyağı ile iyice karıştırın. Balıkları tuz ve karabiberle ovup, hazırladığınız macuna bulayın.
- Limon kabuğu ve kaşarı rendeleyin, maydanozu ince ince kıyın. Bir kapta rendelenmiş limon kabuğu, kaşar, ekmek kırıntıları ve maydanozu harmanlayın. Karışımı beyaz peynir sosunun üzerine yedirerek sürün.
- 200 derecede ısıtılmış fırında 30 dakika pişiriniz. Sıcak olarak servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder