2 adet kabak
4 dilim jambon
1 adet yumurta
50 gr. taze kaşar rendesi
2 yemek kaşığı süt
2 yemek kaşığı krema
1 yemek kaşığı tereyağı
Hazırlanışı:
- Jambonları ince şeritler halinde kesin ve bir tavada erittiğiniz tereyağında pişirin.
- Yumurta, süt, krema, karabiber ve tuzu bir kapta iyice karıştırın.
- Kabakları ikiye bölerek her parçanın içini bir kaşıkla oyun. Kabak içlerini rendeleyin ve hazırladığınız sütlü karışıma ekleyin.
- Kabakları bir fırın tepsisine dizin. İçine jambonları, üzerine de hazırladığınız karışımı dökün. Hepsinin üzerine rendelenmiş kaşarları serpin.
- 180°de önceden ısıtılmış fırında 10 dakika kadar pişirin. (Üzerleri kızarıncaya kadar.)
- Sıcak olarak servis ediniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder